Workshops

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, vriendenweekend of willen jullie gewoon lekker thuis koken met vrienden of familie? Sisterfood verzorgt verschillende kookworkshops aan huis.

Koken is altijd gezellig en lekker en met de zussen wordt het nog veel leuker. Gegarandeert een leuke, smaakvolle en gezellige avond. Of je nu beginner bent of eens een andere keuken wilt ontdekken, wij maken de workshop passend voor jullie.


Ontdek de Mexicaanse keuken!

Misschien heb jij altijd al eens willen leren hoe je zelf tortilla’s maakt van maismeel? Of ben jij gewoon fan van Mexicaans eten. Tijdens deze workshop gaan wij samen een aantal heerlijke hapjes voorbereiden om na afloop een Mexicaanse fiesta te houden, een homemade margarita kan daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Maissoep | Homemade nacho’s | Flan | Tostada pulled chicken| Salsa’s| guacemole | Pico de gallo | Refried beans

Kosten vanaf p.p. 45,00 euro
Minimaal 6 deelnemers


Dinner with friends

Zijn jullie gek op koken en vinden jullie het niet erg om te zwoegen in de keuken om daarna samen te genieten van een overheerlijk 4-gangen diner? Dan is deze workshop echt iets voor jullie. Samen gaan wij een aantal heerlijke gerechten maken die passen bij het seizoen. Na al het harde werk is het tijd om aan een mooi gedekte tafel te genieten van al deze mooie gerechten onder het genot van een heerlijk bijpassend wijntje.

Het menu is afhankelijk van het seizoen.

Kosten vanaf p.p. va 55,00 euro
Minimaal 6 deelnemers


Kinderkookworkshop

Koken is niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook voor kinderen! Tijdens de workshop maken we een echt drie-gangen diner. De workshop wordt afgesloten met een echt diner, aan een mooi gedekte tafel.

De workshop is al goed te volgen vanaf 5 jaar. Het menu wordt passend gemaakt voor de leeftijdsgroep.

Kosten op aanvraag